| PORTALURI WEB

Realizăm portaluri web de la simple la foarte complexe. Fie că este vorba de un portal pentru publicul larg sau intern, specific unui domeniu, de companie, regional, academic sau personal, găsim și implementăm cea mai bună soluție.

Personalizăm conținutul în funcție de rolul utilizatorului și cerințele tale, folosim un modul de management al conținutului (Content Management System - CMS) accesibil, punând accent pe ușurința în utilizare și experiența utilizatorului. Utilizăm standarde de calitate în toate fazele implementării și monitorizăm atent orice detaliu. Cu un design matur și o arhitectură modulară care să permită adaptarea la noi cerințe, portalurile create de noi oferă acces simplu și rapid la informații, pe o gamă largă de dispozitive.

 

| WEB DEVELOPMENT

Dezvoltăm website-uri customizate, scalabile, bine testate și optimizate pentru motoarele de căutare, care să vină în mod simplu și eficient în întâmpinarea clienților tăi. Fie că dorești să creezi o pagină web de la 0 sau deja ai un website care necesită ajustare, noi suntem cea mai bună opțiune. Ne dedicăm proiectului tău și te sfătuim cu privire la cele mai bune soluții de optimizare a website-ului. Folosim o gamă largă de tehnologii, iar experiența noastră în domeniu ne ajută să îți oferim mai mult decât un simplu website.

Pornind de la ideile tale, realizăm structura de conținut și layout-ul responsivness, optimizăm baza de date și viteza de încărcare. Te ajutăm cu mentenanța periodică, hostingul și configurarea de server astfel încât website-ul tău să fie vizibil și accesibil. Pentru că ne plac provocările, vrem să ne spui ideea ta de proiect. Putem dezvolta la comandă website-uri sau aplicații custom, de la website-uri de prezentare la bloguri li site-uri statice.

 

| DESIGN

Fie că este vorba de website-uri, portaluri web, aplicații, newslettere sau promovare în social media, avem cele mai cool idei și implementăm design-uri unice, creative și eficiente și structuri intuitive. Realizăm interfețe atrăgătoare, customizate și ușor de utilizat, care sporesc atractivitatea platformelor create și rămân în memoria utilizatorilor.

Îți oferim un pachet de servicii UI/UX design complete, de la template-uri de website, newsletter și materiale de promovare online și offline, până la social media design, brand identity design, infographic design și logo design.

 

| APLICAȚII WEB, DESKTOP ȘI MOBILE

Aducem un plus valoare business-ului tău prin dezvoltarea de software desktop de sine statator sau aplicatii complexe client-server. Te ajutăm să câștigi mai mult dezvoltând aplicații pentru cele mai populare platforme: Android și iOS, precum și aplicații cross-platform, ce pot fi integrate cu servicii web sau alte resurse online.

Realizăm și implementăm sisteme complexe, ce implică un volum mare de date și tranzacții (CRM-uri, sisteme de booking, aplicatii custom de intranet).