Despre Noi

 

Suntem o echipă cool și creativă, tânără și entuziastă, dornică de inovare. Facem lucrurile să se întâmple rapid și să aducă plus valoare companiei tale. Și pentru că știm că ai nevoie de cele mai bune soluții web îți oferim întotdeauna soluția optimă, personalizată în funcție de nevoile tale.

Ne place să fim eficienți și ne luăm angajamentul față de clienții noști de a răspunde oricăror provocări și de  a livra servicii de calitate, sustenabile, care să fie garanția succesului  și dezvoltării business-ului.

Suntem întotodeauna activi, dornici de a învăța, găsim strategii și idei noi, care să te conecteze cu cele mai inovative tehnologii și să te ajute să-ți atingi și chiar să depășești obiectivele propuse. Clienții noștri sunt întotdeauna partenerii noștri alături de care lucrăm și construim, livrându-le servicii premium.

Suntem o echipă de încredere și dedicată. Vrem să-ți dovedim că inovația și pasiunea noastră te pot ajuta să obții ceea ce ți-ai propus. Suntem mereu alături de tine ca să îți împărtășim din experiența noastră, să-ți oferim consultanță și un sfat prietenesc când ai nevoie.  Știm că satisfacția ta este măsura succesului dedicăriii și pasiunii noastre, dar și o recunoaștere a expertizei pe care o avem.

De aceea ne-am decis să îți oferim servicii de top, de la portaluri web și website-uri, până la design și aplicații desktop și mobile.

Suntem cool, suntem creativi, suntem profesioniști...suntem Bcoolt Creative Media!

 

 

Servicii

 

Ce ne place să facem și putem dezvolta?

Dezvoltăm soluții web personalizate în baza unui audit al proceselor și nevoilor tale. Ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă planificare,   implementare, management al activităților. Fie că vrei un website de prezentare, un portal web sau o aplicație noi îți oferim servicii  complete, optimizate. Întâi ne întâlnim cu tine și aflăm ceea ce ai nevoie pentru dezvoltarea firmei tale. Apoi analizăm și luăm în calcul  toate aspectele, de la cele tehnice până la cele financiare. Alegem cea mai bună soluție pentru tine și construim o strategie de  dezvoltare, pe care apoi ti-o prezentăm. Ne ocupăm de implementarea soluției, proces pe care îl monitorizăm continuu. Îți prezentăm  rezultatele și raportul final. Fiecare proiect este o provocare la care noi suntem gata să răspundem.

 

Vezi mai mult

 

 

Contact

 

Dacă ai o idee de proiect noi te ajutăm să îi dai acel coolness creativ marca BCoolt Creative Media.
Trebuie doar să ne scrii. Vom fi bucuroși să te cunoaștem.

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message